Omais- ja perhehoidon tuki

Lähetä tukipyyntö Omat tukipyyntöni
Tervetuloa
Kirjaudu

Hoitajan ohje dokumenttien tallentamiseen

Oima-palveluun on lisätty uusi ominaisuus dokumenttien tallentamista varten suoraan palveluun. Dokumentteja on mahdollista ladata palveluun joko "sopimuksista" tai "hoitopäivä" näkymästä.

Esittelemme seuraavaksi, miten tallennat dokumentin palveluun niin "Sopimukset"-sivuilta kuin "Hoitopäivät"-sivulta.

1. Dokumentin tallentaminen

Ensimmäiseksi esittelemme, miten tallentaminen "sopimukset"-näkymästä onnistuu. Klikkaa "Tallenna uusi dokumentti" -painiketta.

Kuva 1. Ohessa näkymä "Sopimukset" -sivun näkymään, jossa on merkattu "Tallenna uusi dokumentti" -painike.

TAI VASTAAVASTI

1.1. Dokumentin tallentaminen "Hoitopäivät" -näkymästä

Klikkaa "Lisää dokumentti" -painiketta. Mikäli hyvinvointialue ei ole määritellyt kategorian luomisen yhteydessä oikeuksia, et pääse tallentamaan dokumentteja. Hoitojaksolta ei voi enää poistaa dokumentteja, jos jakso on jo hyväksytty.

Kuva 2. Ohessa näkymä "Hoitopäivät"-sivulle, jossa on merkattuna "Lisää dokumentti"-painike.

Kuva hoitopäivä näkymästä, jossa pääsee lisäämään dokumentteja.

2. Lisää dokumentteja jaksolle

Pakollisia tietoja dokumenttien lisäämisessä palveluun ovat dokumentin nimi, kuvaus ja tiedosto (Ks. Kuva 3). Tarvittavien tietojen täyttämisen jälkeen valitse palveluun tallennettava dokumentti. Lopuksi paina "Tallenna" -painiketta.

Kuva 3. Ohessa näkymä, mitä tietoja täytetään lisättäessä dokumentteja jaksolle.

3. Dokumenttienhallinta

Ohessa Hoitajan näkymä palveluun tallennetuista dokumenteista. "Avaa dokumentti" -painiketta painamalla pääset tarkastelemaan palveluun ladattua dokumenttia. Käyttäjä voi poistaa halutessaan dokumentin "Poista" -painiketta klikkaamalla.

Kuva 4. Näkymä Dokumenttien hallintaan. Kuvaan on ympyröity keltaisella "Avaa dokumentti" -painike oikealle.